Кадифена и мека кожа с продуктите на Nivea 🌸

Здравейте и добре дошли в моя блог! С малко закъснение днес ще ви споделя  по-подробно за кутията ми от Nivea Bulgaria. Кампанията на Nivea за втори път ми изпраща 🎁кутия, а аз като посланник на тяхната марка имам удоволствието да ви представя продуктите, които получих.
Кутията съдържа 6 продукта, за които ще разберете повече в този пост. 


Започвам с любимия ми продукт от Nivea Bulgaria. Това е Body Soufflé (Cherry Blossom&Jojoba Oil). Суфлето за тяло с екстракт от черешов цвят и масло от жожоба, което има бързо попиваща формула и перли със скъпоценни масла. Обещава да изглади кожата, да я остави мека, хидратирана и да я дари със страхотен аромат. А дали това е така? Споделям ви веднага, кожата определено се преобразява и става копринено гладка и мека след нанасяне на суфлето за тяло. Божествено е. 💫Продължавам с MicellAr Rose Water. Мицеларният, изчиващ гел за лице с розова вода премахва водоустойчивия грим, почиства кожата и я подготвя за нанасяне на грим. Розовата вода е ценна с това, че има антибактериални и ароматизиращи качества. 


Следващият продукт е Creme Peeling, който има нежна формула с микрофинни частици и перли. След нанасяне на пилинга, кожата наистина се пробразява, чувства се по-мека и гладка. Преминавам къмNivea Elixir Roll On, този продукт ми е от фаворитите. Комбинира ценните съставки на млякото - витамини и минерали. Има 48 часова защита и също така е с 0% съдържание на алкохол. Рол-онът има и лека кремообразна консистенция, което го прави подходящ за чувствителна кожа. Препоръчвам! 


Следва подобен пордуктDeo Beauty Elixir. Дезодорантът ухае по същия начин като рол-онът. Ароматът е нежен и лек. Серията им Deo Milk, наистина е великолепна. Накрая завършвам с освежаващата маска за лице Good Morning Fresh Skin. Формулата с Алое Вера и Витамин Е осигурява на кожата прилив на хидратация и свежест. Кожата става осезаемо освежена и интензивно хидратирана.


Искам да благодаря на Nivea, че ми предоставят възможността да пробвам новите им продукти. Очарована съм от всеки един от тях. Ароматите са наистина прекрасни и всеки един продукт е съвършен. Завършвам блога с любим цитат: ,,Ако си способен да видиш красотата, това е само защото носиш прекрасното вътре в себе си. Светът е като огледало, в което всеки вижда собственото си отражение!” 🌸✨ Надявам се, че блогът ви е харесал. Пожелавам ви хубава и слънчева неделя, изпълнена с много усмивки. 😘😘






Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️