Модни тенденции & любим тоалет 🛍

Здравейте и добре дошли в моя блог. Спомням си как ставах по-рано всяка неделя, за да подготвя блога навреме и да заснема снимки, не ми е било лесно. 😄 Ноо вече се опитвам да вляза в ритъм. Днес реших да посветя темата на блога за един любим тоалет. Мога да кажа, че тази година наистина започнах да обръщам много по-голямо внимание на визията си - да съчетавам дрехите и да следвам тенденциите. 


Според мен тенденциите се появяват, след това се трансформират и може би в някакъв момент ще стигнат до вариант, който е по наш вкус. А може би ние сме тези, които се променят и преобразяват визията си спонтанно, повлияни от динамиката на бързоизменящите се тенденции, дори без да го осъзнаем. Затова бъдете отворени към това, че може да намерите начин да вкарате нова промяна във вашия гардероб, независимо дали ще бъде цвят, тенденция, аксесоар или нов силует. Моят съвет е да бъдете отворени и да преоткриете нови идеи и стилове и да сте готови да пробвате всичко, което може да ви хареса. Вие се развивате и разгръщате същността си, точно както и модата.


Според дизайнерите през 2019 многоцветните дрехи в различен формат ще бъдат изключително актуални. Според световната, а и според българската мода и стил, саката също са сред актуалните тенденции за 2019/20г. Не съм очаквала, че сакото ще изглежда толкова елегантно. Това е подходящ избор за една стилна дневна визия, която ще изглежда на мястото си и вечерта. Сакото е закупено от Zara. А ако не е налично там, можете да намерите подобни в Bershka и Stradivarius.



Обичам да акцентирам и с чантата, най-вече защото чантите са моята слабост. За мен това е аксесоарът, който може да направи визията по-интересна и завършена. Да й придаде характер и да каже много за нас самите.
Тази чанта е една от най-новите ми находки. Закупена е от Boutique Milano/град Кърджали/. Обожавам перлите на чантата, те дават великолепен акцент и дооформят визията.


Заложих на черен потник и панталон, за да подчертая сакото. Не помня конкретния магазин, но в Bershka и Stradivarius има подобни, много актуални и стилни модели. Останаха и обувките, доста често ги нося, защото ми напомнят на Gucci и са ми любими. Изглеждат изключително елегантно и се съчетават с повечето ми тоалети. Обувките за закупени от H&M


Това беше цялостната визия, следвана от тенденцията в модата и естествено подчертана с моето разбиране и вкусове за тоалет. Завъшвам блога с любим цитат ,,Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени." - Джорджо Армани. Пожелавам ви хубава и слънчева неделя, изпълнена с много усмивки. Очаквайте нов пост следващата седмица. Чао и целувки. 😘








Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️