Miniature Palette - Sephora ✨

Здравейте и добре дошли в моя блог! Днес темата на блога ще посветя на една великолепна палитра от Sephora. Когато отида в Sephora е много трудно да си избера продукти, всички са великолепни. Ноо когато видях тази палитра се влюбих. Цената е много достъпна, цветовете са подходящи за ежедневен и вечерен грим. Гамата е перфекта за мен. Ии така реших да си я закупя. Нека да започваме. 


Вариантите на палитрата са 3 - Nougat, Donut и Cookie, моята е Cookie. Палитрата е с неутрални, топли цветове, общо са 6 като преобладават блестящите, но има и два матови цвята, които са достатъчни за пълна визия без намесата на друга палитра. Другите две палитри са с розови и студени тонове. Но която и да закупите няма да сгрешите. 


Палитрата на Sephora се оказа добро попадение, освен това е много компактна и удобна за пътуване. Цветовете не се прашят, много са пигментирани и се разнасят изключително лесно. Сливат се и изглеждат страхотно. Цената е 20лв. За тази цена получавате едно безупречно качество, което си заслужа и спокойно може да се конкурира и с по-висок клас палитри. Препоръчвам! Сигурна съм, че ще останете очаровани, все пак това е Sephora! 


Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен. Нямам търпение да ви споделя и за ощее подобни продукти. Напоследък ми се насъбраха много нови придобивки. Очаквайте съвсем скоро ревю и на тях. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️