Отново в Созопол! ☀️

 Здравейте и добре дошли в моя блог. Настъпи и есента, ноо аз все още съм на лятна вълна и искам да ви разкажа малко повече за Созопол. Къде можете да отидете, какво да посетите и какво да опитате. Ии така нека да започваме.


Вече две години подред сме в Созопол. Наистина ми стана фаворит. Тази година посетихме повече места. Отидохме до плажовете: ,,Хармани”, ,,Златната рибка” и ,,Дюни”. Всички бяха много приятни, но най-много ми хареса Златната рибка, защото точно там се оказа и Kite Bar. 


Преди да отида на море в Созопол знаех, че има Kite Bar, но не знаех къде точно се намира. И съвсем случайно попаднахме там. Не съм и предполагала, че в България има Wings Wall. Ако и вие искате да си направите подобни снимки пускате локацията и сте там. 


И на второ място се нареждат ,,Дюните”. Не съм очаквала, че ще е толкова красиво. Водата е кристално чиста и спокойна. Мястото е перфектно за фламинго или донът. ☀️


Предполагам, че повечето от вас знаят, че в Созопол има Стар и Нов град. В  Новия град има многоо вкусни палачинки и гофрети. Освен това предлагат и изобилие от морски дарове. Докато в Стария град има повече сладкарници, ресторанти, магазини за дрехи и сувенири.


Разхождайки се из Стария град попаднах и на Mason’s. Един изключително луксозен магазин, който можете да намерите в Paradise Center Sofia. 


Съвсем случайно попаднах и на Fondente /намира се в Стария град/, където предлагат ,,черен сладолед”. Една от съставките на сладоледа е активен въглен, който се използва за избелване на зъби. Освен това съдържа и кокос, само това се усеща при консумация. На мен сладоледът ми хареса страшно много! Въпреки, че оцвети устата ми за известно време. 😂


Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен. Пожелавам ви една слънчева неделя. Доскоро! 💋


Коментари

Популярни публикации от този блог

Как обработвам снимките си? (Втора част)

Нека косата ви да заблести с Brave New Hair ✨

Нови придобивки - Lollipop Cosmetics, Lilly Drogerie и DM 🌸