Любими кадри от София & Тоалети 😍

Здравейте и добре дошли в моя блог! Последните месеци не съм много редовна, за което се извинявам. Но почти всеки месец изниква нещо и ми се налага да пътувам. Обещавам да наваксам пропуснатото и тепърва ще предстоят много интересни постове.


А сегаа нека да преминем към темата на блога, свързана с тоалетите и интерсните места, които съм посетила в София. Първата снимка ми е любима. Направена е пред Cartier - намира се в центъра на София. Изключително луксозен и красив магазин. Обожавам! 😍


Продължавам със следващата дестинация, а именно пред казиното. Това място е изключително популярно за снимки и се получават великолепно. 


Нека ви спомена и за тоалета. Блузата е закупена от H&M. Панталонът е от Bershka. Чанта - H&M. И обувки - H&M


А сега преминавам към следващата дестинация, която е пред Софийския университет. Сградата е великолепна и отново кадрите стават чудесни.
Тоалетът ми е един от фаворитите:
Якето е закупено от Bershka. Блузата е от Reserved. Дънките са от Tally Weijl. А ботушите са от Paolo Botticelli


Завършвам блога с кадри пред Френското посолство. Френското знаме ме привлича. 😂😍Това бяха любимите ми дестинации в София. Ще ми е интересно да споделите и вашите. 


Надявам се, че блогът ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви една неделя изпълнена с усмивки и положителни емоции! Доскоро! ❤️



Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️