Един ден в Хасково! 💫


Здравейте и добре дошли в моя блог! Преди месец бяхме по проект в Хасково. И днес реших да ви разкажа малко по-подробно кои места посетихме, къде отседнахме и как си прекарахме.


Ии така. Нека да започваме. След като се настанихме в хотела имахме свободно време. Хотелът се намираше в центъра на града и беше много лесно да се оправим. 


Минахме и през най-популярната пицария в Хасово. 😂 Бяхме преяли и не успяхме да опитаме, ноо ейто една причина да се върнем в Хасово. 


Решихме да посетим Монумента „Света Богородица”. Заради рекордните си размери и подходящо местоположение статуята на Света Богородица се вижда от целия град дори и вечер. Гледката е изключително красива и величествена. 


Съвсем близо до монумента се намира и 30-метровата камбанария на Хасково. Тя е една от най-високите на Балканския полуостров, а от върха ѝ се разкрива невероятна панорамна гледка към целия град. Естествено, качихме се до горе. 


Наистина в Хасково има какво да се види и какво да се посети. За следващия път съм си набелязала да пробвам пицата в UnoPiu, да посетя ледената пързалка и да отида до зоологическата градина.


Преди месец в Хасково беше доста студено, но през април съм сигурна, че ще е слънчево и топло. Така, чее дори да сте ходили ви го препоръчвам. 


Не искам да издавам следващата тема, ноо нека загатна малко. В следващия блог ще ви разкажа малко по-подробно за мястото в което отседнахме. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен. Доскоро. 💋




Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️