Един ден с мен във Варна! ❤️

Здравейте и добре дошли в моя блог. Днес ще посветя темата на блога на Варнаа. И преди съм ходила във Варна, но само на море и по молове.😂  Ноо тази година исках да променя това и да си отделя повече време за разглеждане на самия град. Исках да се разходим в центъра на града, защото никога не съм ходила там. 


Във Варна има много забележителности и великолепни места. Със сигурност има още какво да се види и къде да се отиде. Но като за първа разходка из центъра беше страхотно. Ако не сте ходили във Варна, препоръчвам ви с двете си ръце тази дестинация. Дори да не е през летния сезон, пак си заслужава. 


И такаа нека да започваме. Важно е да отбележа, че използвахме градски транспорт и беше много удобно. След като пристигнахме в центъра на града, започнахме да се разхождаме из старинните сгради. Направиха ми много добро впечатление. Всяка сграда е запазена и съхранена по невероятен начин. 


В центъра на града имаше и NewYorker. Казах си по-малко пазаруване, но имаше страхотни намаления, за които ще ви разкажа в следващия блог. Много е удобно когато в центъра има всичко - прекрасна атмосфера, магазини, заведения и ресторанти. 


Във всеки един ъгъл се крие прекрасна сграда. Наистина има какво да се види. Тогава времето беше слънчево и кадрите станаха прекрасни. Ние не бяхме там през морския сезон, но отново имаше доста хора. Така, чее центърът не беше празен. 


Кафенетата и заведенията са едни от най-любимите ми. До колкото си спомням имаше - Costa Coffee, Starbuck, Mc Donalds, Happy, Sushi Bar и други. А по-надолу следваха и ресторантите с морски дарове. Ние седнахме в Happy, но следващия път ще пробваме морската храна. 😍


След като продължихме право надолу се озовахме на плажа. Това не го очаквах 😅. Наистина се изненадах. Ноо не случайно наричат Варна - морската столица на България. 😍


Коледен маникюр плюс море..не си пасва особено. Ноо гледката е прекрасна. Още през януари и февруари да се докоснеш до моретоо е повече от страхотно. 


Въпреки, че имаше силен вятър не ми се тръгваше от плажа. Ноо от друга страна вече огладняхме и трябваше да изберем къде да хапнем и заложихме на сигурното. Седнахме в Happy, но както казах и преди малко..следващият път ще заложим на морски дарове. 


Само да отбележа, че имат два ресторанта. Единият се намира близо до плажа, а другият в центъра. Ние избрахме в центъра, за да ни е по-близо когато се прибираме. Надявам се, блогът ми ви е харесал и ви е бил полезен. Доскоро! ❤️












Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️