Великолепната палитра на TheBalm! ✨

Още една година измина неусетно. Не усетих кога се изнизаха седмица след седмица, месец след месец...❄️ 
Ии така днес съм тук, за да ви споделя за една от любимите ми палитри на TheBalm. Цветовете на палитрата са перфекти за наближаващите празници. 


TheBalm предлага широка гама от козметични продукти - сенки за очи, коректори, гримове, спирали и много други. Продуктите на марката са опаковани в красиви, ретро опаковки. С оригиналната козметика на TheBalm, изключителното качество се слива с изключителна креативност.


В последно време предпочитам по-луксозните марки и избягвам дрогерийните. Със сигурност има  голяма разлика. Продуктите на The Balm са с гладка, кремообразна текстура и висока пигментация. Много се радвам, че имам тази великолепна палитра.


Палитрата притежава изключителна пигментация и великолепни нюанси. Цветовете са подходящи както за ежедневен грим, така и за вечерен. Останах изключително очарована и впечатлена от марката The Balm. Палитрата е приказна. Препоръчвам!А ако и вие искате да се сдобиете с палитрата на TheBalm, можете да я намерите в магазините на Sephora. 


Много бих искала да пробвам и прословутия хайлайтър на Mary- Lou Manizer. Нямам търпение да заблестя. 😂💫 Надявам се, че блогът ми ви е бил интересен и полезен. Пожелавам ви хубава неделя. Доскоро!


Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️