Предколедна изненада от Nivea Bulgaria! (Втора Част) ❄️✨

Зимата наближава...Сезонът на топлите завивки, ароматните напитки и хубавите емоции. Зимата носи със себе си не само тези хубави неща, но и малко разпиляна коса, сухи устни и уморена кожа. Ноо ако искаме за празниците да имаме безупречна визия, тук идва подкрепата на Nivea. 


Както обещах, днес ще ви споделя за втората част от продуктите, които се крият в кутията ми от Nivea Bulgaria. Много се радвам, че получих към кутията продукти, които не съм изпробвала досега, но много исках да си взема. 


Започвам с един от фаворитите ми Urban Skin Detox Maske. Всички искаме гладко и почистено лице, прерфектният продукт е тази маска. Нанася се на лицето и се отмива само след минута. Кожата става чиста и сияйна. 


Маската е лесна за нанасяне, има приятен аромат и най-хубавото е, че се изчаква само една 1 минута. През зимния сезон въздухът в градовете е много замърсен, а маската помага за доброто почистване на лицето. Препоръчвам! ❄️✨


Продължавам с муса за тяло с аромат на Lemon and Meringue, който ухае доста екзотично. Аз предпочитам по-сладките аромати, но и този е задоволяващ. След нанасяне кожата става много нежна и мека.


И накрая, но не и на последно място е Nivea Hairspray за обем и фиксация. Опаковката от 75ml е изключително компактна при пътуване. Ако ви предстои пътуване по време на празниците, това е вашият продукт за перфектна коса. ❄️✨Искам да благодаря още веднъж на Nivea Bulgaria за страхотните продукти, които ми изпратиха. А ако и вие искате да получите своята кутия в следващата кампания, можете да се запишете тук:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️