The Secrets of Lavender with Ayan Cosmetics! 💜

Здравейте и добре дошли в моя блог. Продължавам с поредицата колаборации. Много се радвам, че работя с толкова великолепни брандове. Днес темата на блога ще бъде за продуктите на Ayan Cosmetics. Ако сте любители на лавандулата, този бранд е точно за вас. Лавандуловите продукти, ухаят невероятно и обгръщат кожата с нежност. 


Лавандулата е изключително полезна, облекчава стреса, подобрява настроението и сънят става по-спокоен. Освен това намалява дразненето на кожата и предпазва от инфекции. Продуктите на Ayan Cosmetics съдържат 100% натурални съставки. А сега нека преминем към продуктите.


Първият продукт е душ гел с биологично лавандулово масло, който спомага за релаксация на тялото и ума. Ароматът е дълготраен и свеж. Лавандуловото ухание върху кожата е изключително приятно и релаксиращо.


Продължавам с пухкаво лавандулово масло, което е подходящо за тяло, ръце и крака. Има подхранваща текстура от масла, които възобновяват и подхранват кожата. Пухкавата смес от масла от лавандула, шиа, кокос и макадамия има противовъзпалителни свойства и поддържа цялостното здраве на кожата.


Нанасяйки пухкавото лавандулово масло, чувствам кожата си изключително нежна и подхранена. Освен това, маслото създава у мен чувство за уют и нежност. Препоръчвам! 


Остана още един продукт, за който ще ви споделя по-нататък! 💕✨Искам да благодаря на Ayan Cosmetics за чудесната възможност за колаборация. Ако продуктите са ви харесали можете да се свържете с тях. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Доскоро! 
Инстаграм: ayan.cosmetics
Фейсбук: AYAN

Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️