Нови придобивки от Primark! 🌸🛍🎀

Здравейте и добре дошли в моя блог. Днес темата на блога отново ще бъде за нови придобивки, или по-точно гримове. Нека да започваме.


Повечето неща са от Primark, London. За първи път влизам в тази верига магазини. Останах много изненадана. Магазинът беше на 3 или 4 етажа. Имаше отделен етаж за гримове. 😱😍😍


 Започвам с бюти блендерите. Все още не съм ги тествала, но изглеждаха многоо сладко и реших да си ги взема. Освен това бяха на много достъпна цена, само за . Скоро ще разбера дали си струва. 



Ще ви призная, че този комплект си го взех заради външния вид. Честно казано нямах представа какво имаше вътре. Дори не прочетох от какво се състои.😂 Когато си го купих веднага го отворих и се оказа, че има хайлайтър и контур. Не знам дали останах разочарована или изненадана. Ноо не съжалявам, че си го закупих. Цената му е


Реших да си закупя и несесер за четки, защото наистина се нуждаех от такъв. Цената му бе . Все още не съм тествала нито един продукт, но ви обещавам, че когато ги пробвам  ще споделя с вас.


Следват и пантофки, които не спадат към гримовете, но реших да ги включа. Много са меки и удобни. Купих ги за 4£. Закупих си и мицеларна вода на гарниер, но не е нищо особено. Така, чее с това приключват покупките ми в Лондон. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен. Доскоро! 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️