До Лондон и обратно с Nature Power!🌿

Здравейте и добре дошли в моя блог. Днес съм тук, за да ви споделя за колаборацията ми с Nature Power. Много се радвам, че продължаваме да работим заедно. Изпратиха ми още продукти по мой избор за проба! Този път обаче ги тествах в Лондон, Амстердам, Залцбург и Брюксел. 


Още от миналия път останах много очарована от този серум и реших да си го взема за екскурзията. Подейства ми повече от добре. Кожата ми се успокои и подхрани. След дългите разходки из Лондон имах нужда от малко релакс и почивка, а продуктите на Nature Power
 направиха точно това. 


Серумът е с масло от пачули. Съдържа смес от етерични масла, които действат синергично, за да успокоят завехването на пъпките и да нормализират кожата. Действа подхранващо и заздравяващо. Освен това ароматът е уникален и съставките са чудесни. 
Цената е: 24,90лв
*Съставките са от органичен произход. 


Продължавам с един от фаворитите ми. Многоо ми се искаше да изпробвам пудрата за избелване на зъби. Когато разбрах, че и Nature Power имат такава, веднага се свързах с тях. Искам да ви кажа, че останах много изненадана. Използва се два пъти седмично и ефектът е повече от прекрасен. Сигурна съм че, ще останете много доволни! Препоръчвам! 


Пудрата е избелваща, натурална и нетоксична за отстраняване на петна и платка, които се образуват естествено по зъбите. Съдържа ефикасна и напълно безвредна формула, която не използва химикали като пероксиди, флуоридни съединения или синтетични аромати. 
Цената е: 29,90лв 
*Съставките са от органичен произход. 


 И накрая, но не на последно място оформящ пилинг за тяло. Създаден да минимизира ефекта на ,,портокалова кожа”. Оформящ пилинг, който очарова сетивата с аромата на тропически плодове. Екстратите от маракуя и манго  овлажняват кожата и подобряват вида ѝ. Органичното масло от авокато успокоява кожата и се бори с изсушаването, а кокосът я прави гладка и кадифена. Препоръчвам!
Цената е: 16,90лв 


Искам да отбележа, че независимо дали продуктът ми е бил изпратен или е закупен с лични средства мнението ми е базирано изцяло на опита ми с него. Искам да благодаря на Nature Power за чудесната възможност за колаборация. Ако продуктите са ви харесали или желаете да пробвате с по-различи състваки и ефекти можете да се свържете с тях. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Доскоро! 
Инстаграм: nature.power.cosmetics
Фейсбук: Nature Power Коментари

Популярни публикации от този блог

Как обработвам снимките си? (Втора част)

Нека косата ви да заблести с Brave New Hair ✨

Нови придобивки - Lollipop Cosmetics, Lilly Drogerie и DM 🌸