Нека косата ви да заблести с Brave New Hair ✨

Здравейте и добре дошли в моя блог. Днес съм тук, за да ви споделя за колаборацията ми с Brave New Hair. Много се радвам, че започнахме да работим заедно. Продуктите, които ми изпратиха бяха по мой избор. Искам да ви споделя, че останах много впечатлена и очарована. 


Реших да не избързвам с блога, а наистина да ги тествам и да имам обективно мение за тях. Оказа се, че съм попаднала на изключително професионален бранд. 💕


Първият продукт, който си избрах бе шампоана от серията Brave New Hair - Growth. Шампоанът е безсулфатен за стимулиране на разтежа на косата. Съдържа стлолова клетка от зелено грозде, екстракт от рукола, екстракт от зелен орех и етерични масла от Розмарин и Салвия. 


Останах много изненадана от шампоана. Ароматът е много приятен и дълготраен. Косата става по-мека, по-загладена и с безупречен блясък. Със сигурност ви препоръчвам шампоаните им. Брандът има различни видове шампоани с разнообразни съставки.


Следващият продукт е Twinkle twinkle - Brave New Star Свежест, хидратация и блясък събрани в един продукт с най-активните и внимателно подбрани съставки. Пантенол, хидратираща захар и ментол са трите вълшебни съставки, които ще хидратират, освежат и ще придадат лек и фин блясък на кожата и косата ви. 


Много подходящ за лятото. Особено когато си на слънце, кожата започва да блести великолепно. Ароматът е съвършен. Продуктът е охлаждащ и приятен върху кожата. Най-прекрасната хидратация за лятото. Препоръчвам! ☀️


Искам да благодаря на Brave New Hair за чудесната възможност за колаборация. Ако продуктите са ви харесали или желаете да пробвате с по-различи състваки и ефекти можете да се свържете с тях. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Доскоро! 
Инстаграм: brave_new_hair
Фейсбук: Brave New Hair



Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️