Неповторимо пътешествие до седемте рилски езера!

Здравейте и добре дошли в моя блог! Искам да споделя с вас, че до този момент не съм била на толкова голям преход. Освен това не съм и ходила на екскурзия до планина. Ето защо, днес реших да ви разкажа малко по-подробно за екскурзията ми която беше до седемте рилски езера. Отседнахме в Сапарева баня и хотелът в който бяхме много ме впечатли (очаквайте и продължение). 


Първият ден ни беше определен за поход до седемте рилски езера. Препоръчвам ви да използвате лифт до там и за отиване и за връщане. За да отидем трябваше да изминем 6-7 часов преход, който не е никак малък. Ноо ако сте от тези, които обичат да рискуват или имат добра форма, пробвайте се. Също така, моята препоръка е да се обличате добре и да си носите чадър и дъждобран. 


И такаа след големия поход стигнахме до вълшебствата на природата, а именно до рилските езера. Първото езеро което видяхме беше Бъбрека. Наистина много ми хареса и се почуствах повече от чудесно. След това продължихме и успяхме да видим Близнака, Трилистника, Рибното и Долното. Единствено не успяхме да видим шестото и седмото езеро. Ноо тъкмо ще си имам причина, за да се върна отново❣️


Интересно е, че името на всяко от седемте рилски езера отразява някоя особеност на съответното езеро. 


На следващия ден посетихме Рилския манастир. Качихме се и на кулата която се намираше там. След това посетихме и убежището на Иван Рилски. 


Ии като за завършек, третия ден отидохме и до Цари Мали град. Градът представлява късноантична римска крепост и укрепено селище. За да се стигне до там може да се използва влакче. Ноо ние отново бяхме пеша, понеже според работното време влакчето не работеше.


Очаквайте и продължениее...💕
Наистина си заслужава. Напълно успях да си отпочина и релаксирам. Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви хубава неделя. Доскоро. 





Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️