Как обработвам снимките си? (Втора част)

Здравейте и добре дошли в моя блог! Миналата седмица нямах възможност да кача нов пост, понеже бях на едно страхотно пътешествие, за което повечето от вас знаят, очаквайте блог от там. Не знам дали ще успея да си спазя ,,графика” да качвам нов пост всяка неделя, защото през целия месец юли ми предстоят пътешествия. 😅 Ноо нека се върнем към темата на блога...ако и вие искате подобни снимки, останете до края. 


 Нека да започваме с дългоочакваното продължение на поста: ,,Как обработвам снимките си, втора част ?”. 


Какво ни остана? Snapseed е като Instagram и мисля да го пропусна. Нека започнем с Afterlight. Това което използвам най-често е Light Leak и Dusty. Или по-точно казано добавям светлина и малки точици или прашец.


Следващото приложение е Huji. Снимките от галерията обаче не могат да се обработват, до колкото знам. Това е единственият минус. Ноо пък поне снимката която заснемате с Huji си се обработва сама, единсвеното нещо което трябва да направите е да натиснете копчето за снимане. 


Това приложение стана ужасно популярно. Дори и повечето известни личности го използват като Николета Лозанова, Селена Гомез и многоо други. А колажите за блога правя с Pics Collage


Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви една прекрасна неделя, изпълнена с усмивки! Доскоро! 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️