Нови придобивки от Sephora

Здравейте и добре дошли в моя блог! За първи път ще пиша пост за Sephora. И ще ви призная, че чак тази година си купих нещо от там.


Продуктите им наистина са прекрасни, особено сенките. Но прецених, че все още не е настъпил моментът за тях. Заради това реших да си взема нещо, което е на по-изгодна цена и ще ми върши ежедневна работа. 


И такаа избрах си компактна пудра, която обещава 8 часова издържливост. Цената ѝ беше 17 лева. Моята е в цвят 21 clair light. Пудрата ми пасва идеално. Доста покривна е и определено дълготрайна. Запечатвам с нея всеки коректор и завършека е страхотен. 


Освен това ухае невероятно, ароматът е ненатрапчив, свеж и елегантен. Не знам точните съставки, но сякаш съдържа и ванилия. Със сигурност ви препоръчвам този продукт, насладете се на качеството и перфектния аромат. 


 Мислех си, дали да не съчетая пудрата с някакъв коректор отново на Sephora, но не се престраших. Затова има и следващ път. При първа възможност, това лято ще си напазарувам. Имам желание да тествам и маските им! 😁


Ако и вие сте като мен, не се колебайте, а се престрашете да пробвате нови неща! Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви една прекрасна неделя, изпълнена с усмивки! Доскоро! 



Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️