Любимият ми планер, пресъздаден от Plann A!

Здравейте и добре дошли в моя блог! Днес съм тук, за да ви споделя за колаборацията ми с Plan A. Много съм щастлива, че приеха да работим заедно. 


Най-хубавото е, че планерът е персонализиран. Plan A могат да направят планер по вкуса на всеки. Дизайнът, който им предложих аз е изцяло реализиран. Според мен, това е една прекрасна възможност да притежавате свой собвствен планер, точно по ваш вкус и пресъздаден чрез вашите идеи. Първата снимка, която виждате не е на планера, а на кутията. Можете да изберете калъф или кутия отново с дизайн по ваш избор. 


Това вече е планерът, можете да го различите от кутията, единствено по ъгълчетата. Сега се вижда по-ясно любимият ми цитат - ,,La vie est belle!” или ,,Животът е хубав!”


Планерът има седмично разписание за всеки месец от годината, но освен това можете да си изберете още няколко функционални и потребни допълнения към него. Например, месечен бюджет. Според мен, тази графа е доста полезна и необходима за повечето от нас❣️


По ваш избор, можете да добавите към планера си Shopping List, това е една от любимите ми части. След като напишем необходимите неща за пазаруване, можем да скъсаме листа и да отидем с него. В планера има 8 страници. Така, че една или две по-малко, няма да е никак фатално. 


Освен календара и страникчите за организация, в планера има вдъхновяващи цитати. А след тях, следва още по-интересната част. 


Тук, можете да направите списък свързан с рождения ви ден. Кого ще поканите, какви са задачите ви с организирането и така нататък❣️


И накрая, но не и на последно място! Бих казала, че това е най-любимата ми графа, защото е свързана с пътуванията. На следващите странички има Don’t forget, Destination, Hotel info и други❣️


Искам да благодаря още веднъж на Plan A за чудесната възможност за колаборация. Ако планерът ви е харесал или желаете да поръчате с по-различен дизайн, можете да се свържете с тях. 
Инстаграм: plann_a
Фейсбук: Plan A















Коментари

  1. Аз също имам техен планер, страхотни са, направиха ми уникална корица и вътрешност, която да ми върши работа съобразена с моето ежедневие. Препоръчвам на всички, страшно красиви са всичките им дизайни, нямам търпение за следващия.

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря за споделеното мнение. Наистина са с великолепен дизайн и са много полезни!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️