Гърция-едно малко пътешествие!

Здравейте и добре дошли в моя блог, днес реших да разнообразя блога си и да ви споделя за моето пътуване преди няколко седмици до Гърция. Заради лошото време тук, бих искала поне в блога да има доза настроение. 


Бяхме до най-близкия плаж Фанари, но освен това посетихме и още няколко места. След малко ще разберете кои са те. Плажовете бяха много приятни и отпускащи. Времето не беше чак толкова горещо и пропуснахме влизането в морето. Ноо за сметка на това се насладихме на прекрасната гледка пред нас. 


Не мога да кажа, че Гърция ми е любимата дестинация за почивка или за екскурзия. Ноо предполагам, че повечето от вас знаят къде искам да отида най-много! Мечтаното ми място е Санторини. Не сме планували тази година екскурзия до там, но има още много време до лятото. 😁


Направихме кратка разходка из градчето, пообиколихме за заведения, но за жалост почти всичко беше затворено. Все пак беше неделя. 


Накрая решихме да заложим на сигурното и отидохме на едно познато местенце. Запътихме се към Комотини и посетихме едним чудесен ресторант - Taverna 4 Epoxes. Кухнята, атмосферата, настроението всичко бе уникално. Аз си поръчах гръцка салата и още доста вкусотии. 


Морските дарове на са за всеки, но ако не сте пробвали няма как да знаете дали са по ваш вкус. 


Предполагам, че повечето от вас знаят традиционното в повечето гръцки ресторанти. Водата преди ядене и десертът е от заведението. Според мен това е великолепно. 


Ако имате възможност отидете и вие, защо не прекарате един хубав уикенд с любимите ви хора! Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви хубава неделя. Доскоро. 














Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️