Айвалък - едно райско кътче!

Здравейте и добре дошли в моя блог! Реших да ви разкажа за още една почивка която бе до Айвалък - едно  райско кътче, което имах удоволствието да посетя вече два пъти. Реших да ви споделя малко повече информация и подробности по темата! 


Най-много въпроси получавам относно това дали организираме пътуванията си сами или чрез туристическа агенция, отговорът е – туристическа агенция! Много по-удобно и конфортно е, няма база на сравнение. Чувстваш се по-спокоен и в сигурни ръце! 


Хотелът, в който ние отседнахме се казва Büyük Berk и се намира в курортното градче Айвалък.
Има страхотна гледка и се намира директно на плажа, който е изключително чист и отлично поддържан. Освен това има басейни и водни пързалки. Стаите са със страхотен  интериор, а храната и обслужването на хотела бяха на чудесно ниво. Препоръчвам ви този хотел! 


В Айвалък има много забележителности, които наистина си заслужава да се видят. Там можете както да си почивате на плажа и да забравите за всички грижи, така и да си планирате вълнуващо пътуване с много забавления и приключения. Както в Мармарис, така и в Айвалък има разходка с корабче❣️


Природата е наистина спираща дъха! Oстровите, кристално чистите води в тюркоазен цвят и културата. 
В Айвалък се предлагат много екскурзии до острови, които обикновено включват трансфер от хотела до пристанището, пътуването е с екскурзовод, има осигурен обяд, посещение на различни острови, плажове и т.н.


Когато ви оставят на осторова разполагате със свободно време да си похапнете вкусен сладолед, да си направите снимки и да си купите сувенири за спомен! 


Като цяло мога да кажа, че напълно си заслужава да посетите Айвалък – нашата почивка беше страхотна и наистина незабравима!

Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви хубава неделя. Доскоро. 











Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️