CUBANITA

Ахх, тези лимитирани продукти на Essence! Винаги отнема известно време, докато ги намеря! Понякога се изчерпват много бързо и е почти невъзможно да се сдобия с тях! Дали заради достъпните цени или заради интересните продукти...не знам, но винаги са най-търсени! 


Днес ще разнообразя блога си и ще ви представя лимитираната лятна колекция „Cubanita” на Essence! С ярките си цветове, атрактивните опаковки и пълен набор от артикули се превърна в същински хит на лятото. Аз не закупих пълната колекция, понеже взех това което ми беше необходимо, но все пак с голямо нетърпение искам да ви покажа какво си закупих! 


– Хайлайтър „Mi Corazon“ – 8,59 лв.
Фините леки златисти частици обсипват лицето с невероятен блясък! След като нанесете хайлайтъра усещате приятен и леко натрапчив кокосов аромат! 


– Бананова пудра за запечатване „Livin‘ la Vida Banana“ – 8,59 лв.
Леката прахообразна пудра в светло жълт цвят е идеална за /запечатване на грима/ и за перфектно матирано лице.


-Несесер – 6,59 лв.
Нсесерът е идеален за съхранение на този тип козметика. Чувствам се изключително добре когато имам удоволствието да се докосна до нещо ново и интересно! 


Забравих да ви споделя за четките! От много време си търсех подходящи четки! Първата е за фон-дьо-тен или коректор - закупих я от Джъмбо - 4,50лв.  Втората е за руж/ пудра на Eco - 9,40лв. И последната четка е за хайлайтър отново я закупих от Джъмбо - 2лв.


Надявам се, че блогът ви е харесал! Не забравяйте, че качвам нов блог всяка неделя! 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️