Морски вълни, нежен пясък и още нещо!

Здравейте и добре дошли в моя блог! Пиша ви от красивото българско черноморие в Созопол! Отивам на море там за втори път. Бях в прекрасен хотел, който се намираше до морето. Красиво е навсякъде, както в новата част, така и в старата част на града. Има изключително много заведения, кафенета и места за отдих.


Както във всички морски градове, така и в Созопол морето е прекрасно, атмосферата също! Градът е много спокоен и приветлив, особено ако сте през месец септември на море - няма никакво напрежение! Има единствено леко хладен вятър покрай плажа, приятни носещи се по морето вълни и вкусна храна! Една прекрасна комбинация за почивка. Искаше ми се да остана там за по-дълго. 

Морето е нещо несравнимо и прекрасно! Обожавам да плувам покрай вълните, да стъпвам по нежния пясък и да правя незабравими и забавни снимки! 


Любимият ми ресторант се казва ,,Buono". Можете да опитате от всичко. Морски  дарове, типични и вкусни ястия от българското черноморие и не само!

След морето ще ви се отрази много добре един пазар до мола, например в Бургас! Отпочинали, ведри и щастливи от покупките! Префектна комбинация! 



Завършвам блога с една картичка от морето! Надявам се, че блогът ви е харесал и сте се докоснали до морето с моята помощ! Понеже започвам училище ще качвам нови блогове всяка неделя! Доскоро! ❤️





Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️