Лято, море и още нещо...

 Лято, море и още нещо...🗺🏝


Здравейте и добре дошли! Честно казано не очаквах да има такъв интерес за по-малко от седмица над 120 читатели! Много се радвам и искрено ви благодаря!



С голямо удоволсвтие искам да ви представя и да пиша най-вече за първото място което посетих извън България! Бяхме в Турция, Кушадасъ! 




Това е едно прекрасно място, предполагам, че повечето от вас го знаят и им е доста познато! Наистина превъзходно, а освен това се организират и екскурзии до Памуккале, Ефес, Троя и тн...


Това е една прекрасна възможност, защото освен да си починеш от умората, напрежението, ученето, работата...имаш възможността да се отдадеш на себе си, чувстваш се спокоен, ходиш на плаж, море, басейн, похапваш без ограничения, а ако сте като мен и не обичате да седите на едно място по цял ден, екскурзиите са чудесна възможност! Реших да ви разкажа за Кушадасъзащото бе моята първа почивка/ екскурзия извън България! Освен това е доста тематично, все още сме във ваканция, а когато сме в отпуска или ваканция никога не е късно за нещо ново! Без значение дали е почивка, екскурзия или разходка в нов град! Винаги остава споменът от различните ни преживявания с любим човек!


Намерих снимки направени от мен преди доста време и искам да ви покажа една незабравима и неповторима гледка от хотелската ни стая! В следващия блог ако желаете мога да споделя и за хотела!



Надявам се, че блогът ви е харесал и ви е бил интересен! Ако искате да видите продължение ми пишете на лично съобщение или долу в коментарите, за мен би било удоволствие да ви разкажа малко по-подробно за тези забележителности! Не забравяйте, че качвам нови блогове всяка сряда и неделя! Доскоро!🔜🗺



Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️