Едно невероятно пътешествие до Златоград!

Здравейте и добре дошли в моя блог, понеже лятото наближава и става все по-приятно за разходка, реших да напиша блог за Златоград. Мога да кажа, че тази година си направихме повече от три пътешествия до града.


Първият път когато посетихме града беше 5-ти май и бяха започнали приготовленията за празника - Гергьов ден. Повечето хора бяха облечени с народни носии. В центъра на града имаше и концерт. Ние бяхме доста гладни и заради топлото време не останахме за дълго.


Решихме да седнем в ,,Александрови къщи”. Храната, която ни приготвиха беше вкусна. Препоръчвам ви качамака.😄


След като се нахранихме, направихме една голяма обиколка на старата част, дори пихме ,,въртяно кафе”. 


След прекрасната обиколка на града, не ни се прибираше и решихме ,,пътешествието” да продължи, запътихме се към с. Ягнево или по-точно ,,Комплекс за отдих и риболов - Ягнево”. 


Понеже вече бяхме обядвали не успяхме да пробваме кухнята, но пък се разходихме из комплекса и имаше животонки - пони, паун, еленчета, сърнични и зайчета.


Това е място, в което можете да бъдете свободни, позитивни и щастливи отново. Отидете на екскурзия на близо. Където и да е, важното е да се чувствате добре, да бъдете щастливи и позитивно настроени. Беше лека, приятна и забавна екскурзия. 


Надявам се, че блогът ми ви е харесал и ви е бил интересен! Пожелавам ви една прекрасна неделя, изпълнена с усмивки! Доскоро! 





Коментари

Популярни публикации от този блог

Къде да отседнете когато отидете до Седемте рилски езера?

Получих продукти от FOREVER? 😮💚✅

Отново в Созопол! ☀️